Anket
Sepet
Sepetiniz boş.
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zburasic38298co/public_html/inc/tags.php on line 68

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zburasic38298co/public_html/inc/tags.php on line 54
Etiket Bulutu

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zburasic38298co/public_html/inc/tags.php on line 43
CUMAYERİ(Denize Açılan Kapı) DÜZCE CHP MİLLET VEKİLİ TALİH ÖZCAN İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR Fahri alem peygamberimiz TRAKTÖR TAKLA ATTI 1 ÖLÜ 1 YARALI
Haber ve Duyurular
Cumayeri İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret
Tarih: 05/03/2026
Cumayeri İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret Düzce Ger&cc... Devamını oku...
BAŞKAN’DAN RAMAZAN MESAJI
Tarih: 18/02/2026
  Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, bir mesaj yayımlayarak İslam aleminin Ramazanı ... Devamını oku...
"Esnaf ve Sanatkârlar Odasından Ziyaret"
Tarih: 16/02/2026
"Esnaf ve Sanatkârlar Odasından Ziyaret" Cumayeri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ... Devamını oku...
Düzce’mizin gururu ve teknik eleman açığını kapatmaya çalışan bir eğitim kurumu
Tarih: 13/02/2026
Okul kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Sayın Maksut BALTA ile okul hakkında bilgiler aldık s... Devamını oku...
CHP’Lİ TALİH ÖZCAN FINDIKTAki DALGALANMALARI TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI
Tarih: 10/02/2026
CHP’Lİ TALİH ÖZCAN FINDIKTAki DALGALANMALARI TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI Talih Özc... Devamını oku...
Cumayeri Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı
Tarih: 31/01/2026
  Cumayeri Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Olağan Gen... Devamını oku...
Cumayeri’nde 54 ünite kan bağışı alındı
Tarih: 31/01/2026
Cumayeri’nde 54 ünite kan bağışı alındı Cumayeri  ilçesinde Türk Kızı... Devamını oku...
Cumayeri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Aydın Garip’ten Belediye Başkanı Koloğlu’na Ziyaret
Tarih: 29/01/2026
Cumayeri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Aydın Garip’ten Belediye Başkanı Kolo... Devamını oku...
DÜZCE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÖNEMLİ BAŞARI
Tarih: 25/01/2026
“Eğitimde Geleceği Tasarlamak” Projesi MARKA 2025 Teknik Destek Programı’nda Des... Devamını oku...
DÜZCE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN BÜLTENİ (5Ocak – 11Ocak 2026)
Tarih: 14/01/2026
  Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından mevcut kamu düzeninin ... Devamını oku...

   Tüm haberler
Haber Arşiv
     
İstatistikler
Toplam: 1833058
Aktif: 53
Bugün: 1062
Dün: 3679
Site İçi Arama
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

Anadolu Gençlik Derneği Erbakan'ı unutmadı

Anadolu Gençlik Derneği  Cumayeri Temsilciliği, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 6. Yılı dolayısıyla 24 Şubat-2 Mart 2017 tarihleri arasında, "Erbakan Haftası" olarak kutluyor.


Haber:Nevzat Keleş

Anadolu Gençlik Derneği Cumayeri Temsilciliği, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 6. Yılı dolayısıyla 24 Şubat-2 Mart 2017 tarihleri arasında, "Erbakan Haftası" olarak kutluyor. 6 yıl önce vefat eden ve her yıl anma programları yapan Anadolu Gençlik Derneği  Cumayeri Temsilcisi  Bilal Keleş, toplantı salonunda  yaptığı toplantıda  Bilim ve Araştırmacı Yazar Sehat Akçay’ı konuşmacı olarak getirdi. 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasını  "Erbakan Haftası" olarak kutluyor.  

Sözlerine, Özledik Hocam !, Vefatının sene-i devriyesinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı rahmetle, minnetle ve özlemle anıyoruz, diyerek başlayan  Bilim ve Araştırmacı Yazar Serhat Akçay, şunları söyledi." Bu hafta, küresel bir oyunun parçası olmayı reddeden, edep ve ölçü ile nasıl siyaset yapılacağını yaşayarak gösteren, menfaatler uğruna sürdürülecek  izzetten uzak bir hayatı reddeden, yüreğinde Beyt-i makdis, gamzesinde Kudüs olan, Siyonizmi Ümmete tanıtan lider, T.C  54. Hükümetinin  Başbakanı, Rahmetli Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN hocamızın, ahirete intihalinin 6. Sene-i devriyesini anma haftasıdır. Ümmetin yeniden dirilişi için;  İman, umut ve azimle her doğrulduğunda, kör bir ahtapotun kolları  misali, gövdesi  ayrılmamacasına sıkılmıştı O’nun. 4 partisi kapatıldı kurgulanmış bahanelerle. Yılmadı O Havuz Sistemi (Kamu-Tek Hesabı) ile, milletin parasının emperyallere  akmasını engelledi.

D-8  ( Development-8 ) ile de, ümmetin kaynaklarının  sömürgeci egemenlere akmasını engelledi. Suçluydu ! , bize medeni olarak gösterilen vahşi batının nazarında. Tek dişi kalmış canavarın  dişine, demirden bilye misaliydi  O Bir çiçekle bahar mı gelir?  Sözlerine , “ Her bahar bir çiçekle başlar ” diyerek cevap vermişti. Bir çiçek olarak baharın başlangıcıydı, vefatıyla başka bir baharın habercisi oldu. Erbakan hocamız, 21. Yüzyılın çağlara ve iklimlere seslenen lideri olmuştur. Sahip olduğu mütevazılığı, sabrı, mücadele azmi, keskin zekası  ve sarsılmaz inancıyla, hayatı boyunca uyguladıkları ve yazdığı eserleriyle de vefatından sonra geleceğimize ışık olmuştur. Önce Ahlak ve Maneviyat “ demiştir hocamız.  “Bir Milletin asıl gücü ne parasıdır, ne tankıdır ne topudur. Asıl gücü imanıdır, inançlı evlatlarıdır.” demiştir. Yoldan, köprüden, beton yapılardan önce,  insanın  inşaası  için mücadele vermiştir. Halka rağmen batıcılık adına yapılanlardan, köşelerine pusturulmuş Anadolu insanına umut olmuş, ahlak, inanç, eylem, bilim, siyaset, sanayii  ve savunma alanlarında, geleceğe örnek olacak  fikirler ve eylemlere, silinmez  imzasını atmıştır.Umutları törpülenmiş, ”bir toplu iğne bile yapamayız.” teslimiyetine büründürülmüş Anadolu insanına  ”Ağır Sanayii Hamlesi ” yle umut olmuştur.

Yerli otomobil  “Devrim'in fikir babalığını yapmış, TUSAŞ, TÜMOSAN, TEMSAN, DESİYAB gibi  iktisadi, ekonomik ve Sınai hamleleri, kararlılıkla gerçekleştirmiştir.

Çözümsüzlüğün içinden, çözüm üreten bir lider olmuş, ” İman varsa imkan vardır.”  demiştir hocamız. Şahıslarla değil, Sistemle  mücadele eden, ömrünü İslam birliğine adayan Erbakan hocamıza şükran ve vefa borcumuzu, O’nun yolundan sapmadan  ve azimle yürüyerek ödeyeceğimizi ifade ediyor ve ruhu şad olsun diyoruz.’’dedi

 

Haber tarihi: 03 / 03 / 2017
Haber Okunma: 16608
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Başkan Tuna İş Yeri Merkezinde İncelemede Bulundu
Sonraki: BAKAN ÖZLÜ BU GÜN CUMAYERİNE GELDİ




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Nevzat KELEŞ


      e-mail adres:    duzcegercek81@gmail.com