Anket
Sepet
Tavsiye Et
Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in
/home/zburasic38298co/public_html/inc/tags.php on line
68
Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in
/home/zburasic38298co/public_html/inc/tags.php on line
54
Etiket Bulutu
Haber ve Duyurular
Tüm haberler
Haber Arşiv
İstatistikler
Toplam: 1583842
Aktif: 6
Bugün: 146
Dün: 435
Site İçi Arama
Paylaş
Düzce AK Parti Millet Vekili Aday adayı olacak kişilerden Kulislerde İsimleri En çok Konuşulan Aday adayı,Ustaoğlu
Türkiye Büyük Millet Meclisine1 Kasım 2015’te Meclis bileti almak isteyen Düzce AK Parti Millet vekili aday adayı olacak kişilerin isimleri kulislerde konuşulmaya başlandı.1 Kasım seçimler öncesi aday adayı olarak müracaatını yapan İsmail Ustaoğlu’nun bu kez kesin aday olacağı en çok kulislerde konuşulan isim olduğu gözlendi.
Bilindiği üzere İsmail Ustaoğu Temayül yoklamalarında Faruk Özlüden sonra 2.çıkmıştı.
Bizde burası Cumayeri gazetesi olarak kulislerde en çok konuşulan bu değerli kişinin öz geçmişini araştırdık.Siz gazete okurlarımızla paylaşmak istedik.
İsmail Ustaoğlu:
1968 yılında Düzce'de doğdu. İlkokulu köyünde, orta ve lise öğrenimini Düzce İmam Hatip Lisesinde tamamladıktan sonra 1988 yılında girdiği üniversite sınavında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı. 1992 yılında aynı fakülteden mezun oldu. 1994 yılında Kütahya Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. 1995 yılında Kaymakam Adaylığı sıtajı sırasında 8 ay süreyle İngiltere’de dil eğitimi aldı ve mesleki incelemelerde bulundu. 1996 yılında 6 ay süreyle Karabük - Eskipazar İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.
Sırasıyla Aşağıdaki Görevleri Yürüttü:
- 1997-2000: Rize-Hemşin Kaymakamı
- 2000-2002: Van-Saray Kaymakamı
- 2002-2005: Sivas-Hafik Kaymakamı
- 2005-2006: Konya-Cihanbeyli Kaymakamı
- 2006-2008: Bilecik-Osmaneli Kaymakamı
- 2008-2009: İçişleri Bak. İdari ve Mali İşler Dairesi Başkan Yardımcılığı
- 2009-2013: İçişleri Bak. İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı
- 19.07.2013: İçişleri Bak. Strateji Geliştirme Başkanı
Yürüttüğü Proje ve Çalışmalar:
- Hükümet Konaklarının tarihi ve yöresel mimariye uygun projelendirilmesi çalışmalarını yürüttü.
- İçişleri Bakanlığı ile AB işbirliğinde yürütülen "Yerel Aktörlerin Katılımıyla Yerel Yatırımların Güçlendirilmesi Projesi Koordinatörü" olarak çalışıyor.
- Devlet Muhasebesi Standartları Kurulu Üyesi
Evli ve üç çocuğu olup İngilizce bilmektedir.
Haber N.Keleş
Haber tarihi: 01 / 09 / 2015
Haber Okunma: 5948
Haber Yorumları: 0
Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.
Köşe Yazıları
Üye İşlemleri