Anket
Sepet
Sepetiniz boş.
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Etiket Bulutu
Haber ve Duyurular
CUMAYERİ ORTAOKULU TAKIMI BÖLGE ŞAMPİYONASINDA GRUP BİRİNCİSİ OLDU
Tarih: 23/04/2024
YILDIZ KIZLAR FUTSAL CUMAYERİ ORTAOKULU TAKIMI BÖLGE ŞAMPİYONASINDA GRUP BİRİNCİSİ OLDU Cu... Devamını oku...
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Tarih: 23/04/2024
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıldönümü ve... Devamını oku...
İşitme Cihazları Satışı ve Uygulama Merkezi Hizmete Açıldı.
Tarih: 17/04/2024
Genç girişimci Sinem Korkmaz Düzce’de Emniyet midürlüğü karşısınd... Devamını oku...
2 haftalık muhtarın ilk icraati oldu!
Tarih: 16/04/2024
'Kepçeyle Ortaköy mezarlığını temizletti' Cumayeri Orta mahallede ilk defa mahalle mu... Devamını oku...
CHP’li Keleş’ten vatandaşa ‘Aç Türkler’ diyen AKP’liye tepki
Tarih: 15/04/2024
VATANDAŞ İLK SEÇİMLERDE SİZİ TARİHTEN SİLECEKTİRCHP PM Üyesi ve Yerel Yönetimlerd... Devamını oku...
CUMHURBAŞKANLIĞINDAN KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!
Tarih: 03/04/2024
Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme y&uu... Devamını oku...
Yerel Seçim Sonuçları İlçemize Hayırlar Getirsin
Tarih: 02/04/2024
Burası Cumayeri Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Keleş, 31 Mart yerel seçimlerini... Devamını oku...
Üvezbeli köyü Muhtarından teşekkür mesajı
Tarih: 02/04/2024
Seçim kazanan Üvezbeli Köyü muhtarı Muharrem Yıldırım, kendisine destek vere... Devamını oku...
Cumayeri Koloğlu'nu Tercih etti
Tarih: 01/04/2024
Resmi olmayan sonuçlara göre Cumayeri Belediye Başkanlığı seçiminde mevcut... Devamını oku...
ABD'de facia! Singapur bandıralı gemi köprüye çarptı
Tarih: 26/03/2024
   ABD'deki Baltimore şehrinde bulunan Francis Scott Key Köprüsü'ne bir g... Devamını oku...

   Tüm haberler
Haber Arşiv
     
İstatistikler
Toplam: 1151454
Aktif: 3
Bugün: 97
Dün: 514
Site İçi Arama
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

CHP “BİSMİLLAH” DEMEYİ DEĞİL “BİSMİLLAH’TAN” ŞARKI YAPMAYI YASAKLATTI.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinin Düzce İl Başkanlığı tarafından yapılan toplantıya katıldı. İnce, konuşmasında yine esprili bir tavırla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP İl Başkanlığı’nın toplantısına katılarak gündeme dair açıklamalarda bulundu. İnce, açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alarak “Devletin parası ile kaçak sarayında muhtarları topluyor. Yahu ne insafsızlık ne vicdansızlıktı. Sen parti başkanı mısın? Cumhurbaşkanı mısın? Devletin başı mısın? AKP’nin başı mısın? Milletin parası ile bizim vergilerimizle örtülü ödenek 6 katına çıktı. Harca babam harca. AKP’nin seçim kampanyasına da yardım ediyor musun? Hazine yardımı olmayınca oradan para veriyor mu bilemiyorum? Çözüm sürecinde valilere talimatı ben verdim diyor. Görmezden gelin dedim diyor. Teröristler geçiyor, valiler diyor ki askere aman dokunmayın bizim tosuncuklara. 80 bin silahı sokmuşlar ülkeye sadece 3 ilde asker 290 operasyon için izin istemiş 8 tanesine izin verilmiş. İstihbaratı Genel Kurmaydan alıp MİT’e bağlamışsın, kendinle ilgili kuşkuların var. Rezil ettin memleketi” dedi.

İnce, her gün şehit haberi geldiğini anacak şehit olan askerlerin tamamının yer yatağında uyuyan, fakir ailelerin çocukları olduğuna dikkat çekerek “Her gün çocuklar şehit oluyor. Hep kim oluyor biliyor musun? Garip, yer yatağında büyüyenler oluyor. Hep evinin dışı sıvasız çocuklar şehit oluyor. Fakir fukara çocukları şehit oluyor. Onların içinde 21 gün valinin denetiminde askerlik yapan yok, çürük raporu ile askerden kaytaran yok. Hep fakir fukaranın çocukları her gün Gabar dağında anlından vuruluyor. Bunların hesabını sormayacak mıyız?” şeklinde konuştu.

İnce, valilere seslenerek “Önceden ben talimat verdim valilere diyordu dün açıklama yapıyor ben talimat vermedim diyor. Bazı kamu görevlileri yanlış anlamış, yanlış görev yapmış olabilir diyor. Ey valiler ey kamu görevlileri, bu kaçak sarayda ki sultan Abdullah Gül’e, Esed’e, Kaddafi’ye kardeşim diyordu sattı. Şimdide valileri sattı. Dikkat edin kamu görevlileri kanunsuz iş yapmayın sizi de satacak. Onun için Anayasaya ve yasalara uyarak iş yapın. Buradan uyarmadı demeyin” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmasında bir dönem kat sayı probleminin olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştiren İnce, “Bu kat sayı meselesi var. Diyor ki benim çocuklarım Boğaziçi’ne gireceklerdi kat sayı yüzünden giremediler. Bende dershane müdürlüğü yapmış biri olarak söylüyorum. Bence sen sallıyorsun ben hangi öğrencinin Boğaziçi’ne gireceğini anlarım. Sıfırla oğlum lafını 7 dakikada anlamayan adam Boğaziçi’ne giremez. O zaman cevabını ver. Kaç net yaptılar? 100 sorunun kaçını yaptılar görelim. Bende hesaplayayım sana diyeyim ki evet bu çocuklar girermiş ama kat sayı yüzünden girememiş diyeyim. Gerçi sen 80 öncesine kızın daha doğmamışken kızım yatak odası kapısına not bıraktı babacığım bize zaman ayır dedi diye dedin haklısın doğmadan 3 sene evvel okuma yazma bilen Boğaziçi’ne girer. Vallahi doğrudur” dedi.

İnce, AK Parti döneminde bir çok alanda çöküş olduğunu ileri sürerek “Devlet çöktü, adalet çöktü, eğitim çöktü, sağlık çöktü, tarım çöktü, dolar 3 liranın üstüne çıktı. Güvenlik çöktü, güven çöktü, dış politika, itibar çöktü. Ey Düzceliler ey AKP’ye oy verenler bunları görmüyor musunuz? Ama size düşen görev kızmak yok küsmek yok. Ben Düzce’yi 99 Yalovası’na benzetiyorum. O yıllarda CHP İl Başkanıydım. Parti oyu yüzde 5’ti. Bir belediye meclis üyemiz yoktu bir belediye başkamınız yoktu. Bugün 57 belediye meclis üyemiz, 5 belediye başkanımız, 5 il genel meclis üyemiz ve birde garip kardeşiniz Muharrem İnce var.

 

Düzce’nin potansiyeli var. Bu sefer inanıyorum Düzce’den milletvekili çıkacağız. Palavra atmaya gerek yok. Öyle 3-0 demeyeceğiz. Biz şeytanın bacağını kıracağız. Sahtekarlara, yüzsüzlere ve haramzadelere ders vermemiz lazım. Düzce değişirse Türkiye değişir, Düzce’den milletvekili çıkarsa bu haram, bu soygun talan ve yalan düzeni sona erer. Bizim CHP’lilerde de şöyle bir sorun var. Ben Düzce’de durumu iyi görüyorum. İşler iyi gitmeye başladı mı bizim partide kıskançlık olur. Yok öyle yağma sahtekarlıkları anlatacaksınız” şeklinde konuştu.

 

 

AK Parti’nin seçim şarkısı “Haydi Bismillah” üzerinden Erdoğan’a yüklenen İnce, “Şarkı yapmışlar “Haydi Bismillah” diyor. Bizim İstanbul Milletvekilimizde YSK’ya müracaat etmiş seçimde dini ibareler kullanamasın diyor. YSK’da yasaklıyor. Sahtekarlığın böylesi. Çıkıyor meydanlara CHP Bismillah demeyi yasaklattı diyor. CHP Bismillah demeyi yasaklatmadı Bismillah’tan şarkı yapmayı yasaklattı. Sen bismillah ile dalga geçiyorsun. Sonra anlaşıldı ki bunlardan ayrılan birisi Şanlıurfa’da belediye başkan adayıyken Saadet Partisi’nden aday oluyor. O’da “Tamam inşallah, başkan inşallah” diye şarkı yaptırıyor. AKP ilçe başkanı “İnşallah” dini tanımdır seçimde kullanılamaz diyor. Vay sahtekârlar vay. İnşallah dini bir tanım değildir. Ama Bismillah her işe başlanırken kullanılır. Ben her gün evden çıkarken Bismillah ile başlıyorum. Bismillah dini terim ama inşallah pek öyle değil. Sen İnşallah bile yasaklansın diye mahkemeye gitmişsin, CHP Bismillah’ı yasaklattı diyorsun. CHP kadar kafana taş düşsün” dedi.

 İnce, camilerin kapılarının açık olmasının Atatürk sayesinde olduğunu ifade ederek “Dindarlar var, dindar geçinenler var, dinden geçinenler var. Bunlar dindar mindar değil. Haram helal ver Allah’ım garip kulun yer Allah’ım. Aklın fikrin götürmekte. Dolarda Euro’da, rantta, arazide, ihalede bana din iman edebiyatı yapacaksın. Sen bu topraklarda günde beş kes ezan okunuyorsa camilerin kapısı açıkça minarelerden sesler yükseliyorsa bunu Atatürk’e borçlusun Cumhuriyet’e borçlusun. CHP’ye borçlusun” şeklinde konuştu.

 İnce son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerli ve milli vekil söylemlerini eleştirerek “Bir milletvekili yerli ve milli olmasını nasıl anlarız. Yerli ve milliye oy verin diyor ya. Ülkede Mehmetçikler şehit olurken birisi 90 yaşında ölen kralın taziyesine Suudi Arabistan’a gidiyorsa o yerli değildir. Böylelerini seçmeyeceksin. Valilik tabelalarından TC’yi kaldırıyorsa, okullardan andımızı kaldırıyorsa, devletin mallarını haraç mezat satıyorsa bu devletin kurucularına Atatürk ve İsmet Paşa’ya ayyaş diyorsa bu milli değildir. Bunu da seçmeyeceksin. Yerli ve milli arıyorsan işte karşında duruyor” dedi

Haber .Düzce Gerçek

 

 

 

Haber tarihi: 01 / 10 / 2015
Haber Okunma: 2147
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: CUMAYERİ BELEDİYESİ İLK KAR SINAVINI BAŞARIYLA ATLATTI
Sonraki: KÖRÜKLÜ OTOBÜSLER GELİYOR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Nevzat KELEŞ


      e-mail adres:    duzcegercek81@gmail.com